Thirrje për fermerë për Certifikim me standardin GLOBAL GAP

Shoqata Nacionale “Mjedra e Kosovës” ka kënaqësinë të shpallë thirrje për fermerët e interesuar për certifikimin me standardin GLOBAL GAP. Kjo nismë do të realizohet në kuadër të projektit EREA, i cili financohet nga Bashkëpunimi Austriak për Zhvillim dhe implmentohet nga CARITASI Zvicerian.
Qëllimi i këtij aktiviteti synon rritjen e kapaciteteve të fermerëve për të përmbushur standardet e sigurisë ushqimore dhe nxitjen e zhvillimit të qëndrueshëm brenda komunitetit rural.

Scroll to Top